Pasionat/ă de gătit?

foodbloggers

Pentru fiecare dintre noi, mâncarea este importantă într-o mai mare sau mai mică măsură. Pentru unii însă, gătitul este mai mult decât o pasiune.. este o artă! Cred că oricine apreciază o farfurie care are un plating superb, căci așa se numește, mai nou, modul în care este aranjată mâncarea în farfurie.

Detaliile sunt importante, însă nu toți avem răbdare să ne ocupăm de ele, mai ales atunci când ne este foame. Pentru toți cei care au însă acest aspect în vedere, s-a inventat un eveniment dedicat lor. Și nu, nu e vorba despre Masterchef, ci despre Food Bloggers Conference Winter Edition, un eveniment inedit, dedicat bloggerilor culinari și persoanelor active în mediul online, pasionate de gătit.

Acesta va avea loc pe data de 4 decembrie 2015, la Radisson Blu Hotel București. Ediția de anul acesta va fi specială, deoarece va aduna persoane pasionate de gătit, dar și de blogging și vor fi prezentate rețete de succes din ambele domenii de activitate. Mai mult decât atât, vor fi prezente branduri renumite, ce vor crea o experiență gastronomică de neuitat.

Sună interesant, nu? 🙂 Dacă vă tentează, vă puteți înscrie aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s