Înscrieri la Future of Media 2015

Ultima lună de toamnă vine cu vești interesante pentru pasionații de tehnologie și nu numai. Cu toții știm că odată cu timpul apar noi tendințe și inovații, menite să ne faciliteze activitățile de zi cu zi. Viitorul media este pus sub amprenta noilor schimbări aduse platformelor de comunicare.

La Future of Media ai ocazia perfectă să afli care vor fi tendințele anului 2016, dar și ce impact vor avea acestea, atât în media, advertising, digital marketing, cât și în online publishing, mobile sau tehnologie. La această conferință vei putea afla informații interesante despre noile platforme media și despre cum influențează acestea domeniul comunicării și, de asemenea, vei afla care sunt cele mai inovatoare și creative campanii și cum sunt create acestea pentru a avea impact.

Evenimentul va avea loc pe data de 26 noiembrie 2015, la Crowne Plaza Hotel (București). Înscrierile au început deja, dar încă o mai poți face accesând pagina oficială, la secțiunea Înscriere.

Eu am fost și anul trecut, mi-a plăcut, așa că recomand să participați și voi. O idee drăguță cu care am rămas de atunci a fost că: ¨Viitorul se răpește, nu se așteaptă!¨

Future of Media 2015

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s