Am găsit o bucățică din #primulclipviu al celor de la VUNK

Hello! Pentru că mie îmi place la nebunie de băieții de la Vunk și pentru că m-am convins cât de minunate sunt concertele lor, m-am gândit să vă provoc la un mic concurs! După cum probabil ați observat, trupa Vunk a lansat de curând un videoclip tare drăguț, numit ¨Un nou Univers¨. Bine, a lansat doar prima jumătate, adică aceasta:

Partea interesantă este că cei de la Vunk au venit cu o provocare inedită pentru fanii lor. Aceștia sunt invitați să navigheze printre bloguri și să găsească cea de-a doua jumătate a videoclipului. Sună interesant, nu-i așa? Ca să vă dau un pont, ce-a de-a doua jumătate a videoclipului a fost împărțită în mai multe bucăți, de aproximativ 10 secunde fiecare. Pe acestea le puteți găsi pe diferite bloguri, iar ca să vă fie mai ușor, folosiți-vă de hashtag-ul #primulclipviu. Provocarea este următoarea: cel care va găsi toate părțile celei de-a doua jumătăți a videoclipului și va reuși să le pună cap la cap, va primi o invitație VIP la concertul ce va avea loc pe data de 7 octombrie la Sala Palatului.

O bucățică se află la mine și o voi împărtăși cu voi. Așa că nu mai rămâne decât să vă urez multă baftă la descifrarea puzzle-ului!

PS: Videoclipul integral va putea fi urmărit pe data de 2 octombrie, la Webstock! Can’t wait! 🙂

vunk 2015

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s