Ne pregătim pentru Webstock 2015!

După cum știți, Webstock este evenimentul acela tare fain, organizat de Evensys și Vodafone, care pe mine m-a cucerit încă de la prima întâlnire. Îmi aduc aminte că prima dată când am participat a fost în anul 2013, la ediția cu numărul 6. Timpul a trecut repede și cu fiecare ediție s-au organizat conferințe din ce în ce mai interesante, cu teme extrem de inspirate. Webstock este ocazia perfectă unde online-ul își dă întâlnire la cel mai mare eveniment de social media din România. De data aceasta, ediția cu numărul 8 va avea loc pe data de 2 octombrie 2015 și se va desfășura la JW Marriott Grand Hotel. Și anul acesta voi fi blogger acreditat și voi avea ocazia să împărtășesc cu voi impresii live de la eveniment. Dacă ești curios și vrei să participi, trebuie să știi că există câteva motive bune pentru care ai putea să o faci.

Unul dintre ele este (re)întâlnirea cu vechi prieteni sau alți oamni din online pe care îi urmărești, dar cu care nu ai avut până acum ocazia să interacționezi și face to face. Le poți pune întrebări și poți primi răspunsuri pe măsură. De asemenea, dacă ești interesat să afli noutăți din social media, dar și din sfera mobile, să știi că la Webstock este locul unde ar trebui să fii. Conferințele sunt extrem de interesante și interactive, în plus, sunt pregătite o mulțime de surprize pentru participanți. Dacă îți dorești să participi în calitate de blogger full/half day, poți solicita o invitație la eveniment, direct de pe site: www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie.

Mai mult decât atât, dacă ai un proiect sau o campanie, trebuie să știi că s-a dat startul înscrierilor la Webstock Awards, astfel că îl poți înscrie în competiția care pune în prim plan cele mai inedite proiecte online lansate în ultimul. La final, acestea vor fi premiate. Dacă nu ai făcut-o până acum, te poți înscrie gratuit pâna pe data de 28 august 2015, la una dintre categoriile ediției de anul acesta: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook  Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year. O noutate adusă aceste ediții este introducerea categoriei “Online Personality of the Year”. Cu ajutorul acesteia, publicul poate vota persoana care crede că a avut o influență semnificativă în mediul online. Propunerile le puteți face aici.

În final vă las să citiți cum a fost experiența mea de anul trecut: Webstock 2014. Sper să ne întâlnim pe 2 octombrie, la cel mai mare eveniment de social media din România!

LATER EDIT:

Cea de-a opta ediție ne va aduce și câteva noutăți. Mai exact, Evensys si Intel Romania, cei care susțin activitatea și comunitățile online, vor oferi un premiu special pentru Personalitatea Online a Anului. Pentru  prima dată, votul pentru o categorie la Webstock Awards este oferit de către public, așadar, sunteți liberi să vă alegeți preferatul dintre cei nominalizați! Până pe data de 27 septembrie puteți să votați personalitatea care s-a remarcat anul acesta în online, cel care v-a impresionat și cel pe care l-ați urmărit cu cel mai mare interes.

webstock 2015

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s