De vorbă cu Dana Rogoz

Dana RogozSursa: Journey Pub

Ieri am participat la un eveniment tare fain, organizat de PR Tea & Ad Cookies (@PRIME Romania). Mai precis, o conferinţă la care Dana Rogoz ne-a vorbit despre modă, blogging, televiziune, pasiuni şi un pic despre familie.

Nu am avut până acum ocazia să o cunosc personal, dar o urmăream de ceva timp în online.  Îmi formasem o impresie bună despre ea şi, implicit, despre modul ei de viaţă, văzut prin prisma articolelor de pe blog. Această impresie mi-a fost confirmată odată ce am întâlnit-o şi am ascultat-o ieri la eveniment.

Dana este o persoană foarte sinceră şi modestă din câte am observat, veselă, vorbăreaţă, dispusă să ne împărtăşească cât mai mult din exprienţele ei.

DanaRogoz

Ne-a vorbit despre începutul ei în blogging, despre brandul pe care şi l-a creat, începând de la o idee venită spontan, în luna de miere. Mai precis, despre plicurile MOON, despre care credea că nu vor avea atât de mult succes. Mai mult decât atât, în cazul în care nu se vindeau, avea şi un second plan: să ofere plicurile cadou tuturor prietenelor.

Când lucrurile sunt tensionate, să nu-ţi pierzi simţul umorului!” – Dana Rogoz

Dana-Rogoz

Lumânarea cu răvaş este rezultatul unei alte idei, venite să completeze brandul MOON. Despre ele puteţi să citiţi mai multe aici. Cea mai recentă creaţie este însă parfumul MOON, la care Dana a lucrat timp de un an de zile până şi-a văzul visul împlinit. A schimbat esenţele de zeci de ori, până când a ajuns la cea pe care şi-a dorit-o şi pe care a considerat-o cea mai potrivită personalităţii sale.

Poţi să faci de toate, dacă eşti organizat!” – Dana Rogoz

Dana Rogoz..

Dana, a fost mereu ambiţioasă. Rezervată în a-şi face planuri măreţe, dar, în schimb, foarte ambiţioasă! A lucrat de mică, de la vârsta de 4 anişori, când a plecat singură (fără părinţi) în turneu cu cei de la Mini- Song. Apoi au urmat proiectele din PRO, Abracadabra etc. La şcoală avea 10 pe linie („Am fost o tocilară – Dana Rogoz”), dar în schimb avea foarte multe absenţe, pentru că mai tot timpul era la filmări.

Printre persoanele pe care le admiră şi care i-au fost modele în viaţă, se numără Marian Râlea (Magi, cum îl numeşte ea), care i-a fost ca un tată, dar şi Andreea Esca, cea care i-a fost alături mereu şi pe care o descrie ca fiind un om pozitiv, vesel, cu o familie perfectă.. un exemplu!

Dana ne-a povestit un pic şi despre rolul de mămică, despre cât de bine se împacă acesta cu munca sa. De când este mamă, a învăţat să se descurce mai rapid în orice situaţie, să profite de timpul liber pentru a scrie pe blog sau pentru a face o şedinţă foto.

În 10 minute terminăm de pozat, ţac, ţac şi gata! 10 minute e mult, nu avem ce face! – Dana Rogoz

Pe lângă cea de actriţă, o altă meserie pe care Dana şi-ar fi dorit să o practice, a fost aceea de medic. Ar fi vrut să poată salva vieţi. Crede că actorii se ocupă cu sufletele oamenilor, iar medicii cu trupurile acestora.

Pe viitor şi-ar dori să filmeze un lung metraj alături de Radu, soţul ei, să joace în cât mai multe piese de teatru şi .. să doarmă mai mult!

Pe Dana o puteţi urmări în spectacolul „Jurnalul lui Adam şi al Evei”, duminică (4.03.2015), de la ora 19:00, la Godot Cafe.

Sursă foto: PRIME Romania

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s