Food Panda experience!

Atunci când ţi-e foame şi nu ai timp sau chef să găteşti, fie mănânci în oraş, fie la un prieten. Sau pur şi simplu dai rapid o comandă pe net. De obicei, atunci când faci comandă, ideile sunt cam aceleaşi ( pizza, pizza, pizzaaaaa).

Dacă cumva v-aţi săturat de site-urile de pe care obişnuiaţi să faceţi comandă şi vreţi să încercaţi şi altceva, am o idee interesantă pentru voi!

De curând, am aflat de o metodă foarte accesibilă şi rapidă, care s-ar putea să vă ajute atunci când sunteţi în lipsă de timp. Este vorba despre Food Panda!

foodpanda-300x57

FoodPanda este un serviciu online, prin care poţi comanda mâncare atât din restaurante, cât şi de la fast-food-urile din zona în care locuieşti.

Avantajul este că ai o mare varietate de restaurante din care poţi să alegi mâncarea preferată (de la pizza şi salate, până la mâncare românească, chinezească, asiatică sau mediteraneană). Aşadar, ai de unde alege! În plus, ai parte şi de reduceri pe măsură!food pandaServiciul este disponibil în următoarele oraşe: Arad, Braşov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara. Mai mult decât atât, dacă nu ai acces la laptop, poţi comanda direct de pe telefon, prin aplicaţia foodpanda, disponibilă pe Android, iOS şi Windows Phone.

Să aveţi spor la comandat şi poftă la mâncat!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s