Sunt blogger acreditat la Future of Media

De când am blogul, (mai precis de acum 2 ani), am avut ocazia să particip la diferite evenimente/ conferinţe despre social media şi nu numai. Din diverse motive personale, nu puteam să fiu prezentă de fiecare dată şi îmi părea rău atunci când nu reuşeam să ajung.

Încerc, pe cât se poate, să mă împart în diferite locuri, astfel încât să învăţ câte ceva din fiecare experienţă pe care o trăiesc şi bineînţeles să împart cu voi ideile, sfaturile sau emoţiile pe care le consider interesante.

Şi pentru că tot vorbeam de evenimente, pe 9 decembrie are loc o nouă ediţie Future of Media, unde vor fi prezentate tendinţele şi oportunităţile din media şi advertising pentru anul 2015. Ştiţi şi voi că tehnologia avansează rapid şi pătrunde treptat şi sigur în aproape toate activităţile noastre de zi cu zi.

Eu voi fi blogger acreditat la eveniment şi vă voi împărtăşi lucruri utile pentru voi, pasionaţii de social media şi tehnologie!

future of media

Future of Media promite o ediţie complexă şi interactivă, unde participanţii vor avea ocazia să fie conectaţi la pulsul noutăţilor din tehnologie şi comunicaţii şi vor vedea care sunt cele mai utile instrumente media şi care va fi viitorul platformelor mobile.

Sună interesant, nu?

La Future of Media se vor reuni specialişti din media, telecom, tehnologie, advertising, marketing, precum şi jurnalişti şi bloggeri tech. Specialisti din domeniu vor dezbate teme actuale, ne vor spune care sunt provocările şi oportunităţile industriei şi ne vor exiplica efectele pe care noile tehnologii le au asupra domeniului publicităţii, mobile, dar şi a altor platfome media. Unul dintre principalele obiective ale evenimentului va fi acela de a forma o imagine de ansamblu a viitorului şi a schimbarilor pe care noile media le au asupra jurnalismului, a publicitatii şi  a mediului mobile.

Future of Media este organizat de Evensys în colaborare cu Vodafone şi Bitdefender, partenerii principali al evenimentului. Pentru a vă înscrie, puteţi găsi mai multe detalii pe site-ul oficial: http://futureofmedia.ro/2014/.

Ne vedem acolo?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s