#yes la vot!

yeslavot4Sursă foto: protv.ro

Ştiţi că duminică, pe 2 noiembrie 2014, au loc alegerile, iar noi trebuie să ieşim la vot. În această perioadă toţi candidaţii se bat în declaraţii, se acuză unul pe celălalt în speranţa că vor fi mai credibili şi îşi vor atrage cât mai mulţi simpatizanţi. Totodată, lumea îşi dă cu părerea care e mai bun, pe cine să votăm, pe cine să nu votăm şi aşa mai departe.

Eu nu o să stau să vă enumer motivele pentru care eu votez, în schimb, o să vă postez câteva filmuleţe care sugerează foarte bine de ce e important să ne rupem 10 minute din timpul nostru şi să mergem la vot! Unii dintre voi poate le ştiţi, alţii nu. În orice caz, sper să vă placă, să vă motiveze şi să vă facă să luaţi cea mai bună alegere! Iar statul acasă, NU este o bună alegere!

Cum vi se par? Ce s-ar fi întâmplat dacă nici urmaşii noştri nu se prezentau la luptă? Eu zic că mesajul pe care îl transmit aceste clipuri este unul clar şi de impact.

Andi Moisescu ne îndeamnă să nu stăm acasă, indiferent dacă avem sau nu un candidat potrivit. Important e să ne prezentăm şi să exmprimăm ceea ce gândim. De data aceasta, prin vot. „De ce să nu încercăm să le încurcăm calculele? De ce să nu le dăm măcar nişte emoţii?” Chiar aşa, de ce nu?

Eu zic că merită efortul!

Şi mai cred că fiecare dintre noi trebuie să decidă aşa cum crede şi cum simte. Să nu se lase influenţat prea mult de campaniile forţate din această perioadă şi nici de cei din jur. Să analizeze un pic şi să vadă cine şi ce a făcut ceva pentru noi, care este cel mai potrivit, cine merită. Iar dacă ajungeţi la concluzia că nimeni nu merită, că toţi fură şi că toţi sunt la fel, măcar nu rămâneţi indiferenţi. E simplu! Mergeţi şi anulaţi-vă votul, e şi asta o formă de exprimare şi de protest!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s