Ne vedem la WEBSTOCK 2014!

Pentru că anul trecut am fost pentru prima dată la un eveniment de genul şi am avut frumoasa ocazie să fiu blogger acreditat, pentru că mi-a plăcut şi pentru că am avut onoarea să cunosc oameni frumoşi şi interesanţi (am scris despre evenimentul de anul trecut aici şi aici), m-am decis să particip şi anul acesta la Webstock 2014.

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din România, iar anul acesta va avea loc pe data de 26 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel. În fiecare an, Webstock le-a oferit atât bloggerilor, cât şi persoanelor din agenţii, oportunitatea de a (re)întâlni reprezentanţi ai companiilor prezente la eveniment şi de a avea o posibilă colaborare cu acestea.

Trebuie să vă anunţ că s-a dat startul înscrierilor la conferinţă şi a înscrierilor la Webstock Awards, competiţia care aduce în prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate în ultimul an, în România. Proiectele şi campaniile pot fi înscrise în competiţie gratuit, până pe 1 septembrie, într-una din cele 12 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni în marketing, comunicare, digital, social media şi mobile.

Cele 12 categorii anunţate în cadrul acestei ediţii sunt: Publishing, Utilitz, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online şi Video blogging. Puteţi afla mai multe detalii aici.

Anul trecut am avut parte de subiecte extrem de interesante, iar acest lucru m-a convins să particip şi anul acesta, fiind tare curioasă ce surprize ne mai pregătesc organizatorii.

Sunt şi câteva motive pentru care particip:

  • Networking. Webstock este un bun prilej să reîntâlneşti prieteni din industria comunicării şi social media, să faci cunoştinţă cu persoane pe care le cunoşti doar din online, dar şi de a bate palma cu diverse companii pe care vrei să le cunoşti mai bine.
  • Subiecte. Timp de o zi, conferinţele şi cele trei micro-evenimente specialziate aduc în prim plan cele mai actuale subiecte din industrie. Pasionaţii de comunicare, de mobile, de blogging şi social media vor asista la o serie de prezentări cu informaţii utile şi se vor lăsa inspiraţi şi motivaţi de către speakerii evenimentului.
  • Tendinţele industriei. Unii dintre cei mai cunoscuţi specialişti din domeniu vor aduce în prim plan tendinţele care contează acum în comunicare şi social media. Participanţii vor afla care sunt oportunităţile momentului şi cum să facă faţă provocărilor mai mult sau mai puţin neaşteptate.

Vrei să participi?

Pentru înscriere accesează linkul www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie

Pentru a fi la curent cu ştirile despre Webstock, urmăreşte site-ul www.webstock.ro sau pagina de Facebook http://www.facebook.com/webstock.

Eu abia aştept evenimentul de anul acesta, iar dacă nu veţi putea participa eu oricum voi face live blogging şi veţi fi la curent cu tot ce se întâmplă acolo pe durata întregii zile!

webstock 2014

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s