La mulţi ani, Danone!

Danone România a împlinit 15 ani de la primul iaurt produs în fabrica din Bucureşti. Cu această ocazie şi-a inaugurat şi noul site http://www.danone.ro/.

Majoritatea dintre noi am consumat şi continuăm să consumăm produsele Danone. Acest lucru se întâmplă pentru că avem încredere în calitatea produselor cu care Danone ne-a obişnuit şi pentru că vrem să avem un stil de viaţă sănătos.

De 15 ani brandul Danone crede în valori precum: generozitate, responsabilitate, pasiune, autenticitate, curioziate şi respect.  Danone creează valoare pentru societatea românească. Practicile responsabile de producție sunt dublate în permanență de activități de educare pentru nutriție echilibrată și sănătate, de susținere a unor grupuri defavorizate sau a dezvoltării durabile a partenerilor lor, de promovare a valorilor sportive sănătoase în rândul copiilor sau de protecție a mediului înconjurător.

Îmi place că pe noul site  putem afla toate detaliile legate de povestea brandului Danone, de la informaţii despre fiecare produs în parte, până la activităţile în care se implică şi pe care le susţine, dar şi noutăţile care ni se pregătesc . Site-ul are un design fresh şi foarte drăguţ, prietenos cu vizitatorii, uşor de accesat şi nu foarte încărcat.

Pentru că sunt alături de Danone, trebuie să îi urez un călduros „La mulţi ani” şi la cât mai multe produse de calitate!

danone

Reclame

6 gânduri despre “La mulţi ani, Danone!

    • Hmmm nu ştiu exact de ce au termenul atât de mare, dar citisem că depinde de calitatea materiilor prime, de igienă, transport şi distribuţie. Din câte ştiu produsele lor nu conţin conservanţi. Dacă voi avea ocazia să merg la ei în fabrică, o să mă interesez.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s