Coca-Cola HBC lansează programul ”Destination: Management”!

Management Trainee - Coca-Cola HBC

Hei, am o veste pentru voi! Anul acesta Coca-Cola lansează pentru al treilea an consecutiv programul de Management Trainee “Destination: Management”.

Destination: Management este un program de dezvoltare profesională accelerată dedicat tuturor studenţilor în an terminal şi absolvenţilor de studii superioare.

În 2014 Coca-Cola HBC oferă 12 poziţii de Management Trainee, în 5 departamente ale companiei:

  • Commercial (Vânzări/ Marketing/ Customer Service)
  • Human Resources
  • Supply Chain (Producţie/ Mentenanţă/ Calitate)
  • Audit
  • Procurement

Perioada în care puteţi aplica este 14 februarie – 13 aprilie, urmând ca în intervalul 15 aprilie – 30 mai să aibă loc selecţia candidaţilor.  Procesul de selecţie a candidaţilor pentru poziţiile disponibile are 5 etape.

Odată ce aţi fost admişi în programul de Management Trainee, veţi  trece prin cele trei etape importante:

1. First Level (cunoaşterea companiei şi a filosofiei de business): prima etapă are scopul de a vă facilita integrarea în companie şi de vă familiariza  cu particularităţile de business ale Coca-Cola HBC.

2. Second Level (gestionarea proiectelor proprii): cea de-a doua etapă a programului are rolul de a vă dezvolta în continuare abilităţile de leadership şi de a vă îmbogaăţi experienţa de lucru.

3. Third Level (gestionarea unei echipe): în etapa finală a programului se pune accent pe dezvoltarea abilităţilor de coordonare a unei echipe şi pe gândirea strategică.

Ca să vă fac şi mai curioşi, vă mai spun că  programul de Management Trainee 2014 – „Destination: management” va include şi Şcoala de Business Coca-Cola HBC. Rolul acesteia este acela de a le oferi cât mai multor tineri talentaţi oportunitatea de a învăţa despre business într-un mod interactiv şi practic. Partcicipanţii vor trăi o experienţă de neuitat, învăţând în cadrul unui program intens cu numeroase prezentări şi exerciţii practice despre cum se face business în industria FMCG: de la strategii de marketing, la sistem logistic şi până la procesele financiare specifice Coca-Cola HBC!

Trebuie să ştiţi că participarea la Business School este o etapă obligatorie în procesul de selecţie a candidaţilor pentru programul de Management Trainee, iar locurile sunt limitate! Doar cei mai buni 30 de participanţi vor putea avea parte de această experienţă!

La finalul perioadei petrecute alături de Coca-Cola HBC, toţi participanţii vor primi o evaluare personalizată, iar 11 dintre aceştia vor putea intra în ultima etapă a procesului de selecţie – interviul faţă în faţă.

Sper că v-am stârnit curiozitatea, iar dacă încă nu v-aţi convins, vă invit să urmăriţi clipul de mai jos în care veţi vedea cum a decurs ediţia de anul trecut.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s