Curăţăm România!

„Ai văzut un mesaj care murdăreşte fizic şi moral oraşul tău?”

Ştim cu toţii că există foarte multe mesaje pe zidurile blocurilor, dar şi în alte locuri publice. Mesaje ce pretind a fi desene grafitti, dar nu au nicio legătură cu arta, ne irită ochii la fiecare pas. Sunt inestetice şi vulgare.

Tocmai din acest motiv CIF lansează o  iniţiativă numită: „curăţarea străzilor din România de mesajele agresive”, care este  demnă de susţinut şi apreciat. Această iniţiativă vine în protejarea inocenţei copiilor care pot fi foarte uşor manipulaţi.

Fiecare dintre noi poate lua parte la această iniţiativă! Tot ce trebuie să facem este ca în perioada 20 februarie – 30 mai 2014, să fotografiem orice mesaj agresiv de pe stradă şi să încărcăm fotografia pe site sau pe Facebook. Înlăturarea acestor mesaje se va face de către o echipă specializată, prin curăţarea propriu-zisă a zonelor,  cu produse Cif, dar şi cu alte soluţii de curăţare special concepute pentru exterior. Pe măsura finalizării operaţiunilor de curăţenie, pozele dinainte şi după curăţare vor fi disponibile în galeriile de pe website şi pagina de Facebook.

Aici puteţi vedea toate mesajele care au fost înlăturate până acum. Eu zic că fac o treabă foarte bună!

cif_fb_cover

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s