Cod roşu de reduceri miniPRIX!

         Hei! 🙂

UPDATE:  Azi, 18 Ianuarie şi mâine, 19 Ianuarie, toate produsele din categoria Stock Shock a magazinului online Miniprix, semnalizate cu bulină mov de discount, au un preţ cu 80% mai mic! Mai multe detalii legate de programul de reduceri din intervalul 18-23 Ianuarie, găsiţi aici.

Pentru că este primul post pe anul acesta şi pentru că ştiu că vă plac cumpărăturile, am un anunţ important pentru voi! S-a dat startul reducerilor! Şi după cum ştiţi, unde sunt reduceri este distracţie şi unde este distracţie este şi voie bună!

Cu toţii ştim magazinele miniPRIX şi probabil măcar o dată ne-am cumpărat câte ceva de acolo sau cunoaştem persoane care îşi achiziţionează produsele lor. Adevărul este că au o gamă variată de produse, iar preţurile sunt accesibile.

Spuneam la început că am un anunţ important pentru voi. De fapt, nu este doar unul.  Ei bine, magazinele miniPRIX din Bucureşti, dar şi din Otopeni oferă astăzi (15 ianuarie) şi mâine (16 ianuarie) o reducere de 60% pentru toate produsele aflate la vânzare. Tot astăzi, produsele din categoria Stock Shok vor avea o reducere de 60%!

Însă veştile bune nu se opresc aici! Începând de vineri (17 ianuarie), reducerile ajung la 70%, iar în weekend acestea vor creşte pâna la 80%.

Pentru a prinde însă aceste reduceri, vă sfătuiesc să vă grăbiţi ca să profitaţi de ele şi să vă achiziţionaţi ceea ce vă doriţi, cât încă mai sunt pe stoc!

Spor la cumpărături!

miniPRIX

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s