Particip la Webstock 2013

27 septembrie este o zi importantă. De ce? Simplu! Pentru că are loc cea mai importantă conferinţă de social media din România, organizată de Evensys în colaborare cu Vodafone.

webstock-2013Sursă foto: http://refresh.ro/2013/07/webstock-2013-culise/

La invitaţia Adrianei, m-am decis să particip şi eu la cea de-a 6 a ediţie Webstock în calitate de blogger acreditat, ceea ce înseamnă că voi fi acolo şi vă voi ţine la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe toată durata evenimentului.

Evenimentul va cuprinde conferinţe (în prima parte a zilei), ce îi vor inspira şi motiva pe participanţi şi le vor oferi sfaturi legate de succesul în social media.

De asemenea, vor avea loc micro-evenimente (în cea de-a doua parte a zilei), desfăşurate în 3 sesiuni:

1. Sesiunea Blogging: unde vor fi discutate care sunt tacticile eficiente de creştere şi de creare a brandului personal, importanţa conţinutului şi cum se defineşte succesul în blogging.

2. Sesiunea Communication: vor fi aduse în prim plan cele mai bune practici de comunicare, sfaturi şi idei pentru o promovare eficientă şi crearea unor campanii de impact.

3. Sesiunea Mobile: îi va aduce în acelaşi loc pe unii dintre cei mai buni dezvoltatori actuali de aplicaţii mobile, care vor vorbi despre inovaţiile tehnologice, monetizarea aplicaţiilor mobile şi resurse prezente pe plan local.

Spre seară Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative şi inedite campanii în social media din România, lansate în ultimul an, iar la final, Staropramen va organiza un PARTY  dedicat evenimentului.

Eu abia aştept !

Dacă vreţi să fiţi la curent cu noi informaţii despre Webstock, puteţi urmări atât site-ul www.webstock.ro, contul Twitter sau pagina de Facebook.

Anunțuri

Un gând despre “Particip la Webstock 2013

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s