Oamenii care au harul de a-i face pe alţii să zâmbească.

Sunt momente in viaţă când te simţi abătut. Nu ai chef de nimic şi nu vrei decât să fii singur, doar tu cu tine. Te inchizi in lumea ta şi nu ii laşi pe alţii să iţi invadeze „teritoriul”. Sunt acele momente când nu accepţi pe nimeni si nimic. Te irită orice intrebare de genul „eşti bine ?”, deşi ştim că de multe ori avem nevoie de cineva care să ne fie alături şi să ne întrebe cum ne simţim. Şi totuşi ne încăpăţânăm să primim ajutor. Refuzăm orice încercare din exterior care are ca scop schimbarea stării noastre de spirit.

Există anumite persoane, care deşi în urma refuzului nostru categoric, urmat de cuvinte usor neadecvate, nu se lasă bătute. Nu renunţă din simplul motiv că ne cunosc. Ştiu ca pot face ceva, iar acel ceva reprezintă o schimbare.

Eu, personal ii iubesc pe aceşti oameni. Nu sunt mulţi, dar cei care reuşesc să îi facă pe alţii să zâmbească chiar şi in cele mai grele momente, merită tot respectul nostru. Ele sunt acele persoane cărora le poţi spune cu mândrie PRIETENI. Iar prietenii adevăraţi îşi merită un loc special in viaţa noastră. Ei nu trebuiesc niciodată neglijaţi, deoarece prieteniile in ziua de azi sunt false şi bazate pe interese personale.

Reclame

2 gânduri despre “Oamenii care au harul de a-i face pe alţii să zâmbească.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s